Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Compania APOLIMANTIKI a fost fondata in 1975 si are ca domeniu principal de activitate combaterea insectelor si a daunatorilor.  Intr-o perioada scurta de timp se specializeaza in interventii si in aplicatii pe nave, mori si in industria alimentara.

Pentru imbunatatirea serviciilor prestate, in anul 2006 compania devine Grupul APOLIMANTIKI AXIVEN, ingloband si companii administrative existente si incepe sa aiba un portofoliu mare de clienti.

Dupa 35 de ani compania isi schimba denumirea in AXIVEN PEST CONTROL si implementeaza un plan strategic de dezvoltare care are ca obiectiv principal dezvoltarea de francize. 

Totodata, compania incepe sa isi separe o parte din activitate, respectiv cea de prevenire a incendiilor si astfel ia nastere AXIVEN Fire Protection. Ulterior compania este reorganizata si se infiinteaza AXIVEN Shading Systems.

La sfarsitul anului 2007 prima franciza AXIVEN Pest Control este stabilita in Corint. La inceputul anului 2008 apare o noua franciza AXIVEN Pest Control in Teba. In decembrie 2008 o alta franciza AXIVEN Pest Control este deschisa in Zakynthos. 

La inceputul anului 2009 AXIVEN Pest Control isi incepe activitatea in franciza in Lakonia si in Messinia. In vara anului 2009 AXIVEN Pest Control incepe operatiunile in Patras pentru a acoperi prefecturile din Ahaia, Elias si continentala vest.

Un an mai tarziu, in Aprilie 2010, este creata o a doua ramura a grupului de companii si in Salonic pentru a onora si contractele cu prefecturile din nordul Greciei.

In 2012 se infiinteaza AXIVEN Pest Control in Bucuresti, Romania.