Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Spații comerciale

Spațiile comerciale includ clădirile de birou, sălile de sport, cinematografe, mall-uri, ș.a. Pentru gestionarea magazinelor și a spațiilor comerciale, în general, se recomandă respectarea normelor de igienă și curățenie pentru prevenirea oricărui dăunător. În general, dăunătorii care apar în aceste sectoare sunt gândacii, muștele, insectele zburătoare sau șoarecii. Problemele apar atât la nivel material, pentru că dăunătorii provoacă pagube, cât și în ceea ce privește sănătatea pentru că pot contamina suprafețele și produsele alimentare.

Daunele materiale sunt provocate direct, în general, de șoareci, pentru că pot roade suprafețele și obiecte, precum cutii sau cabluri electrice, cauzând un posibil scurtcircuit, însă pagube materiale sunt cauzate de orice insectă, pentru că odată infestate produsele alimentare, acestea trebuie eliminate. 

În ceea ce privește igiena, atât rozătoarele, cât și insectele, îndeosebi muștele și gândacii de bucătărie, aceștia pot transmite o mulțumite de bacterii și agenți patogeni. Date fiind mediile în care trăiesc și se dezvoltă (canalizări, guri de scurgere) și alimentele pe care le consumă (alimente alterate, resturi alimentare), dăunătorii reprezintă un risc major pentru oameni, atât pentru angajații spațiilor comerciale, cât și pentru clienți.

Reputația și imaginea depind de buna funcționare a spațiilor comerciale și, implicit, de bunăstarea pe care o creează prin igienă și curățenie. Standardele și prevederile legale impun activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în spațiile comerciale.

AXIVEN Pest Control, prin experiență, devotament și profesionalism, implementează programe specializate de tratamente împotriva dăunătorilor. Tratamentele sunt executate după insecția spațiilor afectate și stabilirea gradului de infestare. Este nevoie de o bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă spațiile comerciale, pentru a aborda riscurile și metodele de combatere, astfel încât rezultatele să fie satisfăcătoare pentru beneficiari. Soluțiile insecticide și produsele folosite (capcane, stații de intoxicare) sunt utilizate și aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele FSA, fiind testate de persoane specializate.

 

                                                                                                                     

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord