Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Aquatain AMF™ - Conceptul nou pentru controlul larvelor de tantari

Aquatain AMF™ este un lichid unic, non-toxic, pentru controlul larvelor de tantari, ce poate fi usor de aplicat pe suprafata apei.
Ingredientul activ al produsului este Polydimethylsiloxane (PDMS), o substanta macromoleculara obtinuta prin polimerizare, a cărei molecula este alcatuita prin unirea în lant a unui numar oarecare de molecule de monomer. Acest PDMS se utilizeaza atat in industria farmaceutica, in industria cosmeticelor, cat si in industria alimentara. Este non toxica substanta, inerta, neinflamabila, nu este volatila, cu o solubilitate scazuta si grad de sedimentare aproape inexistent. PDMS se dezintegreaza natural in mediu cu ajutorul razelor solare iar particulele compenente nu sunt daunatoare deoarece acestea se gasesc in natura, in mod obisnuit: dioxid de siliciu (SiO2), dioxid de carbon (CO2) si apa (H2O).

Este un lichid unic pentru controlul tântarilor pe piata DDD deoarece functioneaza prin formarea unui strat subtire de silicon la suprafata apei, întrerupand ciclul de viata al tantarilor. Acesta poate fi pulverizat pe arii intinse cu ajutorul dronelor de pulverizare. (citeste mai mult despre ...)

Stratul de Aquatain AMF™ are o tensiune superficiala foarte scazuta, care afecteaza ciclul de viata al tantarilor în doua moduri:
•    împiedica femelele sa depuna oua la suprafata apei
•    împiedica pupele sa ramana la suprafata si sa ajunga la maturitate.

Testele efectuate de numeroase universitati internationale au aratat ca Aquatain AMF este 100% eficient în întreruperea ciclului de viata al tantarilor.
Remanenta tratamentului cu Aquatain AMF™ este de pana la 4 saptamani.

Primele efecte ale utilizarii produsului sunt:

  • 100% moartea tuturor speciilor de tantari in stadiul de pupa in primele 3 ore;
  • 100% moartea tuturor speciilor de tantari in stadiul de larva in primele 3 zile;
  • 94% moartea larvelor de tantari in ultimul stadiu in 10 zile;
  • Femelele tantar nu pot sa depuna oua pe suprafata tratata cu Aquatain AMF™;
  • Multe femele tantar mor in incercarea de a depune oualele pe suprafata apei tratata cu Aquatain AMF™;
  • Nu afecteaza mediul inconjurator sau alte insecte si/sau animale.

Produsul poate fi folosit oriunde tantarii se reproduc fiind potrivit atat pentru uz profesional cat si uz casnic deoarece se prezinta in sticle, butelii si dozatoare prevazute cu masuratoare de picaturi.
Produsul se foloseste atat pe un volum mare de apa (cum sunt apele statatoare din iazuri) cat si pe un volum redus de apa (cum sunt apele statatoare din canale, jgheaburi, rezervoare de apa, anvelope vechi etc). Aquatain AMF™ va fi fi turnat la suprafata apei si se va raspândi rapid, pentru a acoperi întreaga arie. La un volum mare de apa se aplica o doza de 1 litru la 1000 de metri patrati iar la un volum redus de apa, 1 ml la un metru patrat.
Se repeta aplicarea dupa 4 saptamani.


 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord