Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Dismate PE- o nouă metodă împotriva moliilor de depozit

Dismate PE

Moliile de depozit reprezintă unul dintre cei mai cunoscuți dăunători pentru atacul asupra producțiilor depozitate. Cantitățile de cereale și de produse alimentare păstrate în depozit sunt expuse aproape în permanență riscului de a fi afectate de acești dăunători. Pentru eliminarea riscului de infestare este necesar un plan de acționare și combatere împotriva insectelor.

Dismate PE este un produs insecticid puternic, non-toxic, cu ajutorul căruia se ține sub control împerecherea, dezvoltarea și înmulțirea moliilor de alimente. Produsul insecticid Dismate PE este utilizat în toate fabricile din Europa, de peste 20 de ani.

Cum acționează?

Utilizarea produsului insecticid contribuie la controlul împerecherilor moliilor din speciile Plodia sau Ephestia, scăzând substanțial populația acestora, de la momentul acțiunilor corective, cu efect asupra evoluției urmatoarelor generații, până la eliminarea permanentă a infestărilor din spațiile de procesare și depozitare a alimentelor. 

Beneficiile utilizării sunt multiple:

  • sistemul este unul non-toxic, fără reziduuri, fiind sigur și eficient pe toata durata anului;
  • stoparea apariției și dezvoltării acestor specii de molii se va realiza fără utilizarea unor substanțe chimice dăunătoare sau prin fumigare;
  • procesul se bazează pe o eliberare constantă de feromoni timp de trei luni, feromoni care vor provoca o supraîncărcare  senzorială la nivelul antenelor masculilor, făcându-i incapabili să localizeze femelele pentru a se împerechea;
  • este o acțiune preventivă, cu efect de lungă durată și special concepută pentru a ține sub control speciile de molii care afectează din ce în ce mai mult industria alimentară.

Produsul insecticid este condiționat sub formă de distribuitoare, realizate în patru culori distincte, fiind concepute pentru fiecare anotimp al anului. Diversitatea culorilor a fost gândită pentru a aminti utilizatorilor necesitatea înlocuirii dispozitivului la schiimbarea fiecărui anotimp.Distribuitorul Dismate PE și sistemul de prindere sunt din metal, special concepute pentru o instalare ușoară și rapidă pe perete dar și pentru a oferi măsuri suplimentare de siguranță în timpul manipulării.

Insecte vizate:

  • molia indiană de făină- Plodia interpunctella
  • molia mediteraneană de depozit- Ephestia kuehniella
  • molia de depozit/molia de cacao- Ephestia cautella
  • molia de tutun- Ephestia elutella

Dismate PE se poate folosi în brutării, cămări, magazine alimentare, depozite de prelucrare a alimentelor sau în magazine cu hrană pentru animale.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord