Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

 Obiectivele noastre principale sunt lupta cu orice fel de rozătoare care pot invada un anumit spațiu și luarea de măsuri de precauție pentru a preveni posibilele infectări.

Etapele pe care le urmăm în proiectarea și punerea în aplicare a programelor de exterminare sunt:

- inspecția spațiilor și identificarea punctelor critice de control,

- crearea unei rețele de stații de intoxicare și capcane de prindere cu suprafata adezivă care au partea superioara transparentă făcand astfel posibilă inspecția.

Ulterior, specialistii nostri efectuează vizite de monitorizare și raportează periodic rezultatele. Prin intermediul sistemelor informatice, analizăm informațiile stranse și luăm măsurile corective necesare pentru a găsi soluția finală. Controlul eficient al rozătoarelor e important pentru orice afacere pentru ca rozătoarele prezinta un risc mare pentru sănătatea oamenilor pentru că pot transmite, prin urină, boli care se iau prin contactul cu suprafața infestată.
Tehnicienii nostri bine pregătiți și cu experiență vă pot consilia cu privire la rozătoare precum și asupra metodelor adecvate pentru a preveni o infestare. Dacă o problemă apare, aceștia vor folosi metode eficiente de control a rozătoarelor, utilizand cea mai modernă tehnologie. Astfel veți beneficia de soluții unice și inovatoare impotriva rozătoarelor.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord